Összefoglaló 2024. február 25., vasárnap

Női Futsal NB I.: DVTK-Vénusz - Újpest FC 6-4 (2-4)

Fontos győzelmet aratott a Női Futsal NB I.-ben a DVTK-Vénusz együttese. Az Újpest elleni hazai összecsapáson a piros-fehérek vesztett állásból fordítva győzték le a fővárosiakat.

Női Futsal NB I.: DVTK-Vénusz - Újpest FC 6-4 (2-4)


Női Futsal NB I., 18. forduló

DVTK-Vénusz - Újpest FC 6-4 (2-4)

Miskolc, Városi Sportcsarnok, Játékvezető: Skarupa Tamás (Nagy László, Hudák Roland).
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Fukler-Váradi C., Lipták A., Kovács A., Molnár E. Csere: Szabó Lili, Galambvári O., Újvári K., Horváth L, Visnyánszki D., Boda N., Bernáth Cs., Gyarmathy F. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Újpest FC: Pap P. - Nagy Sz., Kovács A., Kerekes K., Szennai A. Csere: Singer-Kakuk A., Zsigmond-Tóth B., Király D., Botka B. 
Sárga lap: Zsigmond-Tóth B. a 27., Kovács A. a 36. percben. 
Gólszerző: Fukler-Váradi C. (0-1) a 4., Horváth L. (1-1) a 6., Kerekes K. (2-1) a 10., Nagy Sz. (2-2) a 12., Kerekes K. (2-3) a 13., Kerekes K. (2-4) a 20., Bernáth Cs. (3-4) a 24., Horváth L. (4-4) a 28., Molnár E. (5-4) a 37., Visnyánszki D. (6-4) a 40. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Volodymyr Kolok: - A mérkőzéssel kapcsolatos várakozásaink beigazolódtak. Ellenfelünk nagyon motivált volt. Bár mi szereztük az első két gólt, de az Újpest ezután ránk rontott és megfordította az eredményt. Az öltözőben higgadtan és megfontoltan átbeszéltük a dolgokat, és rendkívül elszántan mentünk ki a folytatásra. A végsőkig küzdöttünk a győzelemért, ami végül sikerült. Boldog vagyok, hogy visszafordítottuk a meccset, így már biztos a helyünk a legjobb négy között. A rájátszásban pedig az érmekért küzdhetünk.