A találkozó szerdán 17 órakor kezdődik, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Döntetlen esetén hosszabbítás, majd 11-es rúgások következnek.

- Örülök neki, hogy a szombati bajnoki után szerdán a Magyar Kupában is pályára léphetünk, mert remélhetőleg a találkozó arra is jó lesz, hogy egy kicsit visszaszerezzük az önbizalmunkat - nyilatkozta Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője. - A Magyar Kupában is minden mérkőzésen a lehető legerősebb csapattal állunk ki, nem beszélve arról, hogy jelenleg minden pillanatot ki kell használnunk arra, hogy felkészüljünk a hétvégi bajnokira. Szerdán szeretnék olyan játékelemeket látni, ami bizakodással tölthet el a DVSC elleni mérkőzésre.

Az 1910-ben alapított csornai klub a Győr-Sopron megyei I. osztály megnyerése után idén az NB III. Nyugati csoportjában szerepel. Az egykori diósgyőri védő, Bognár Zsolt által vezetett csapat két bajnokit már lejátszott, a nyitányon az ETO FC Győr ellen 3-0-ra, a Videoton II ellen 3-2-re kaptak ki, utóbbit hazai pályán.

- Mindenkinek megadjuk a tiszteletet, ezért feltérképeztük az ellenfelet olyanok segítségével, akik látták a csornaiakat játszani, vagy éppen meccseltek is ellenük - folytatta Bekő Balázs. - Kupamérkőzést játszunk, de nekünk úgy kell fellépnünk, olyan színvonalon és olyan ritmusban kell futballoznunk, hogy az ellenfélben fel sem merülhessen, hogy meglepetést okozhatnak. Egyszerűen megfogalmazva: ki kell domborítani a két osztálynyi különbséget a pályán.

A DVTK csapatában Dražen Okuka, Senad Husić, Kim Ho-Jung és Georges Griffiths sérülés miatt nem játszhat, eltiltott nincs.

A DVTK szereplése a Magyar Kupában

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!