Beharangozó 2020. július 29., szerda

Hazai pályán kezdi a bajnokságot a DVTK tartalék

Az eredeti sorsolással ellentétben mégsem Debrecenben, hanem hazai pályán kezdi az NB III. Keleti-csoportjának idei küzdelmeit a DVTK tartalék együttese. Zsivoczky Gyula csapata vasárnap 15 órakor fogadja a DVSC II. gárdáját a DVTK Edzőközpontban.

Hazai pályán kezdi a bajnokságot a DVTK tartalék


NB III. Keleti-csoport 1. forduló

2020. augusztus 2., vasárnap
15:00 DVTK tartalék - DVSC II.

- Július 1-én kezdtük meg a közös munkát az NB III-as csapattal, ellenfeleink közül a legkorábban - mondta  el Zsivoczky Gyula, a DVTK tartalék csapatának vezetőedzője a szezonkezdet kapcsán. - Amit el kellett végezni ezalatt az időszak alatt csapattaktikai szempontból azt megtettük. Részben kialakult az a keret amellyel a következő idénynek neki fogunk vágni. Összeraktuk azokat a dolgokat mind védekezésben, mind támadásépítésben amivel eredményesek tudunk lenni. Ugyanakkor rendkívül fontos, hogy szükségünk van a visszajátszó, az első csapat játékosai által képviselt minőségre, valamint a tehetséges U19-es játékosaink segítségére is. Nagyon várjuk az első bajnoki mérkőzésünket, amelyen szeretnénk jó eredményt elérni. Minden találkozóra úgy fogunk kimenni, hogy szeretnénk megnyerni az adott összecsapást. Szeretnénk egy stabil játékot játszani egész évben, amivel eredményesek tudunk lenni és a mi, valamint a klub céljait el tudjuk érni. Ez a cél minimálisan és maximálisan, hogy a harmadosztályban való tagságunk meghosszabbítsuk, ami így "kimondva" nem tűnik nagy vállalkozásnak, azonban igenis óriási cél, hiszen a fiatalokat a felnőtt futballba beintegrálni komoly feladat. Hatalmas különbség van az utánpótlás és a felnőtt futball között. Ehhez idő kell, amiből nyilván kevés áll rendelkezésre, de igyekeztük a játékosainkat a lehető legjobban felkészíteni és nem fogunk kifogásokat keresni. Öt csapat esik ki az egyes csoportokból, valamint a legrosszabb hatodik, tehát kőkemény idény elé nézünk. Éppen ezért óriási szükség van a szurkolók bíztatására, akik tizenkettedik játékosai lehetnek a csapatnak. Várunk minden piros-fehér szimpatizánst a vasárnapi találkozóra!   

Jegyinfó

A mérkőzés megtekintése ingyenes.

Helyszín

A talákozót a DVTK Edzőközpont kettes számú füves pályáján játsszák a csapatok. A szurkolók az edzőközpont fedett lelátójáról tekinthetik meg a mérkőzést. A beléptetés a jegypénztárak melletti kapun keresztül történik.

Cím: 3533 Miskolc, Andrássy utca 61.

Az NB III. Keleti-csoport 1. forduló programja

2020. augusztus 2., vasárnap
15:00 DVTK tartalék - DVSC II.
17:30 Mezőkövesd Zsóry FC II. - Eger SE
17:30 Salgótarjáni BTC - BVSC-Zugló
17:30 Tiszafüredi VSE - Sényő-Carnifex FC
17:30 Balassagyarmati SE - Putnok FC
17:30 Ceglédi VSE - FC Hatvan
17:30 Kisvárda Master Good II. - Füzesgyarmati SK
17:30 Sajóbábonyi VSE - Gyöngyi AK
17:30 Termálfürdő Tiszaújváros - Jászberényi FC
19:00 Tiszakécskei LC - Tállya KSE