Beharangozó 2020. augusztus 27., csütörtök

"Az első perctől kell koncentrálni"

Nem csak pénteken, hanem szombaton is érdemes kilátogatni a DVTK Stadionba, hiszen női labdarúgóink is hazai pályán játszanak hétvégén. A Simple Női Liga 3. fordulójában a piros-fehérek a Kelen SC-t fogadják. A belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek, a DVTK bérletesei számára - bérletük felmutatásával - a belépés ingyenes.

"Az első perctől kell koncentrálni"


Simple Női Liga 3. forduló

2020. augusztus 29., szombat
17:00 DVTK - Kelen SC

Fórizs Sándor: - Ahogy azt a St. Mihály elleni találkozó után is említettem, ha az első perctől tudunk koncentrálni, akkor nem lehet azzal probléma, hogy magabiztos játékkal itthon tartsuk a három pontot. Tapasztalatból tudom mondani, ha sok néző előtt játszunk, olyankor a lányoknak is mindig jobban megy a játék, ezért most is számítunk a szurkolóink támogatására! Várunk mindenkit szeretettel! 

Helyszín

A találkozónak a DVTK Stadion ad otthont. A DVTK szurkolói számára az M és az N szektorok lesznek megnyitva. Belépés az 2-es kapun keresztül. 

Jegyinfó

A belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek, a DVTK bérletesei számára - bérletük felmutatásával - a belépés ingyenes. A jegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is megvásárolhatók. A DVTK Shop szombaton 9 és 13 óra között tart nyitva, a mérkőzés előtt a DVTK Stadion jegypénztára 16 órakor, a kapuk 16 óra 30 perckor nyitnak. 

A Simple Női Liga 3. fordulójának programja

2020. augusztus 29., szombat
16:30 Haladás-Viktóra - ETO FC Győr
17:00 DVTK - Kelen SC
17:00 FTC-Telekom - Astra-Alef HFC-Üllő
17:00 MTK Hungária FC - Kész St. Mihály FC